Måndag

Vilken fin dag vi hade igår. Vi firade Jonas först med packet, jag hade köpt nya skor som han vart riktigt nöjd över. Efter lunchen så for vi till farmor och Boe, vart bjudna på gott fika. Och sen vidare till min pappa där de vart lite mer fika, pappa fick en bok, passar han då han älskar att läsa. Stannade inte så länge då vi var tvungen dra vidare till Jonas pappa innan klockan skulle bli så mycket. Så Neo o Tess han träffa Farfar och Shopiah och att Neo och Emma han leka med varann. Jag och Jonas avslutade kvällen med god mat och Solsidan och sen Bron.

Var ännu en hel natt sömn för mig. Fast hon var en liten nattsuddare, hon somnade inte förens efter tolv så fick väcka henne kvart i åtta så hon skulle hinna äta innan vi skulle fara till förskolan.

Så nu sitter jag i soffan och ser Nyhetsmorgon och Linn ligger bredvid i soffan och sover. Idag är en dag på hemma plan, gud så skönt inga ärenden som jag ska fixa. Så det blir att tvätta och renbädda sängen och sen mysa massor med min lilla tjej. Men först frukost. kaffe och mitt nya beroende Kanelknäcke.

IMG_6885

 

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.