Farsdag

Om en liten stund ska vi väcka pappan i huset med packet och Sång?! sången är för att Neo vill man kan inte ge ett packet utan att sjunga ja må du leva säger han,våran fina kille.

Igår fick han  äntligen fara på leksaks affären. Han hade först bestämt att han skulle ha ett bil garage men ändrade sig då han såg en bilbana som hans kompis Josef har. Men när han kom in i affären så stod det en stor John Deere traktor med skopa och den ville han ju såklart ha. Och en nöjd kille. Han och pappa hade ju turen att träffa Farfar, Fia ( Shopiah ) Och Emma där och han fick stolt berätta att han slutat med tutte . Så dom följde med hem och fikade barnen fick lördagsgodis som fick ätas till en film efter middagen.

Linn hon fortsätter sova hela nätter imorse vakande hon själv klockan 7. Jag njuter så länge det varar. Jag är ju jämt på nojig över att jag inte har tillräckligt med mat åt henne. Tycker det är så jobbigt, men hon är nöjd så det ska bli spännande när vi ska på två månaders kollen och höra hur mycket hon gått upp.

Nä nu ska jag slå in Jonas packet och sen ska barnen få väcka han

020521

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.