En grå kall lördag

Ännu en hel natts sömn hon somnade 23 och jag väckte henne på samma sätt som i går 06:30 trots andningslarmet. Så mamma är utvilad och redo för dagens utmaningar. Idag har vi en taggad 4 åring här hemma, han har ju gjort sin andra natt utan tutte och idag ska han få fara på Lekia och välja en leksak. Livet utan tutte går riktigt bra och tycker till och med han inte är lika sur som han kan bli då han är trött. Ja fråga mig längre fram för det har ju inte gått så länge än. På förskolan gick de också jättebra att ha läsvilan utan tutte. Så jag har goda förhoppningar om att det kommer gå bra.

Imorgon är de ju som sagt Farsdag och igår var jag på stan för att hitta en present till barnen pappa. Jonas är inte de lättaste personen att köpa till då han oftast köper de han vill ha direkt. Men hittade iaf en present och jag hoppas den duger och han tycker om den.

FullSizeRender (1)

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.