Första natten avklarad

Vakande med ett ryck strax före 6 i morse, trodde Linn hade typ dött trots att jag vet att andningslarmet var igång. Hon somnade strax efter 23 och sov till 6.

Igår fick vi hem Lekia katalogen med posten och barnen speciellt Neo vart eld och lågor. Nu är typ hela katalogen kryssad av saker han vill ha. Idag måste jag gå in där och fixa en katalog åt Tess så hon också få en. Neo vill så hemsk gärna ha ett garage som finns i den och vi har ju pratat med han varje dag om att sluta med tutte, och att när han sovit utan tutte i några nätter så ska han få fara till leksaks affären och välja nått. Och nu är första natten avklarad och ingen tutte åkte med till förskolan heller och han har sagt själv att han slutat med tutte så nu hoppas vi att han fortsätter vara duktig när han valt de själv…

Idag ska jag in på stan och på jakt efter en farsdag present till Jonas. Inte de lättaste kan jag säga. och har heller ingen ide på vad jag ska köpa.

FullSizeRender

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera