Stolta päron

Så var denna dag snart till ända. Barnen har varit lediga från förskolan så vi har försökt roat oss på bästa sätt här hemma. På förmiddagen efter frukosten var uppäten så klädde vi på oss och gick ut, barnen lekte och jag passade på att städa min bil invändigt vilket var välbehövligt. Vi träffade gammel farmor som hade varit på graven och gjort fint.

Efter nästan 2 timmar ute så var vi lite kalla så då gick vi in och åt lunch sen fick barnen vila. Och jag passade på att göra bort lite jobb framför datorn. Sen passade jag på att städa i kyl och frys vilket var på tiden. Vi åt en tidig middag och sen gick vi ut och spelade fotboll och bandy tills Jonas kom hem.

Våran lilla stora Tess så stolt vi är av henne, Idag har hon gått och kissat på pottan. Gud så stolt hon var och vi med. Sen Linn kom till världen så kändes hon så stor, Så idag frågade jag om hon inte ville kissa på pottan. Hon hade upp ett il själv i  början av sommarn då Neo vart blöjfri men fattade aldrig vad som skulle göras och sen tappade hon intresset.

Linn har hunnit 5 veckor, helt galet var tiden går. På 4 veckors dagen så slog hon på stor och gjorde sitt första svars leende åt pappa. Hon är så snäll måste jag säga. Hon älskar att hänga i bärselen och kan sova hur länge som helst där. Somnar för kvällen 23 och vaknar för mat vi 04 tiden. Är otroligt tacksam att hon sover så pass bra på nätterna.

Igår var mamma o pappa här och gjorde mig och barnen sällskap, mamma hade köpt jättefina pyjamaser till Linn..

ladda ned (7)

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera