inte fått så mycket gjort

Vilka mysiga timmar vi hade jag och Linn. Eftersom vädret ute var super trist regn och kallt så parkerade vi oss i soffan. Gjorde ett ryck och gjorde köttbullar på 1 kg köttfärs. Dom vart riktigt goda och provade ha i lite dijonsenap vilket vart supergott. Sen hämtade jag barnen. Har inte hunnit så mycket idag som jag ville men det var otroligt skönt att bara slappa en dag också.

Nått som jag längtar till är att få lägga mina stora troll och läsa en go natt saga för dom. Men just när som går och läger sig så är Linn hungrig och det är bara mamma som duger. Även om jag försöker ge henne före. Får så dåligt samvete så Neo frågar om jag kan lägga dom. Så jag hoppas det vänder snart.

Imorgon är barnen lediga från förskolan, tror jag och Neo ska klippa och klistra ihop en önskelista medans Tess ligger och vilar.

IMG_6896

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.