Våran fina Linn

Oj va längesen det var jag skrev här, eftersom jag inte längre kan blogga via appen så blir allt mycket bökigare nu när jag måste göra allt via en dator istället. Och tills Jonas har fixat detta problem så blir de lite längre mellan inläggen tyvärr.

Idag har vi haft en hel dag fylld av roligheter. I morse så packade vi in oss i bilen och for och hälsade på farfar och Shopiah. Barnen var super taggade,Neo fick åka fyrhjuling med farfar och Emma och Tess fick åka gräsklippare helt själv med Shopiah. Alla barnen lekte otroligt bra ihop och inga ledsna miner. Där dom bor är ju himmelriket för barn dom har så mycket roligt att göra och leker mer fritt. Jonas kusin Jenny har varit här och hälsat på på en blixt visit, så det var jätte kul att träffa  henne. Så innan Jonas och Neo skjutsade henne tillbaka till flyget igen ikväll så vart de middag hos farmor tillsammans.

Linn är verkligen en snäll bebis, nätterna gå verkligen bra, vissa nätter äter hon mer än andra, oftast bara en gång men som förra natten kändes de som hon åt varannan timme. Annars går de verkligen jättebra. På torsdag är de bvc  så det ska bli spännande att se hur mycket hon gått upp på en vecka. Tänk att imorgon onsdag blir hon hela två veckor och det känns som hon alltid har funnits hos oss. Neo är så himla go med henne och jätte omtänksam. Och till varje person som håller i henne så säger han med bestämd röst att dom måste lämna tillbaka henne. För det är faktisk våran lillasyster, han är för go våran Neo.

IMG_6720

Nu ska jag ta och ge lillan lite mat och under tiden läsa några sidor ur denna spännande bok…

IMG_6717

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.