Måndag

Vilken fin helg vi har haft tillsammans. På lördag så for vi till stan och kollade på en ny kökssoffa som fick förja med hem. Vi har tänkt köpa en kökssoffa i typ 4 år men aldrig gjort slag i saken. Men nu äntligen och resultatet vart bättre än jag trodde.På eftermiddagen kom pappa och åt middag med oss och såg hockey. Linn var en riktig mammig och skulle bara sova i min famn. Hon har blivit mer grinig de senaste dagarna och speciellt på kvällen det börjar hon  vid 22:30 och slutar vara missnöjd vid 00:30. Dessutom har hon fått tork på tungan så vi har fått utskrivet medicin så vi ska pensla på tungan 4 ggr om dan så hoppas det hjälper.

Igår Söndag så passade vi på att städa och rensa lite här hemma. Sen på eftemiddagen var vi bjudna på middag till barnens farfar och Shopiah hemma gjort palt. Så gott. Alla barnen hade super kul dom åkte  släp och lekte nån lek där dom satte farfar/morfar/ pappa i fängelse. När vi kom hem så hade vi trötta barn som gick och la sig utan större protest.

idag är dom två större barnen på förskolan och jag och Linn är hemma, har en tvätt jag strax ska hänga och ren tvätt som ska vikas. imorgon är de första dagen med alla barnen helt själv en hel dag. Lite nervös är jag men ska nog gå bra.

ladda ned (4)

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.