familjen på besök

Helgen som var bestod av många besök. På lördag kom barnens farmor och Boe  hit och hälsade på vi vart bortskämda med god middag och hockey. Och barnen fick jättefina presenter. Tess och Neo fick varsin Skelefteå Aik tröja och lillasyster fick ett jättefint sett från mitt favorit märke Newbie bla och en jättefin snutte och en body och leggings.

webmail.b99

Sen kom Frida, Viktor och Are hit. Och Linn fick en superfin body. vi fick bjuda på fika och barnen lekte tills de var dags för sängen.

ladda ned

och på söndag var barnens farfar och Shopiah och Emma här och kollade in den nya familjemedlemmen. Neo vart super glad att få kompis besök och han och Emma lekte jättefint. barnen vart bortskämda dom större fick varsin påse med spännande godis och lillasyster fick jättefina kläder. Och vi fick en jättefin blomma..

ladda ned (1) ladda ned (2) ladda ned (3)

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.