11 ton grus

Är helt knäckt i kroppen. Har varit ute sen halv tio i morse och kom in vid sju ikväll. Började dagen med att vi fick 11 ton grus levererat på uppfarten så började kratta ut de tills jag fick för mycket sammandragningar så var
t ett avbrott och kafferast då Jessica kom över med en kaffekopp. Tess och Sam roade sig ett tag med att gräva i grus högen tills nått annat fångade deras intresse. Barnen var rätt trötta när lunchen var uppäten men då knackade de på dörren och en kompis till neo ville leka så la Tess i vagnen och Neo lekte i lekparken medan jag satt på håll hos grannen och övervakade. När Tess vaknat vart de mer cykling och lek med kompisar ända tills Jonas kom hem från jobbet och då började vi gräva bort och jämna till på uppfarten så nu är de inte mycket kvar.

image

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.