Äntligen fredag

Äntligen är de  sommar ute. Så sitter i min kära stol ute på baksidan medans barnen kör sina fyrhjulingar på gräsmattan.

Idag har jag bestämt att det är en kompis fri dag för barnen då det blivit mycket av de denna vecka och det tär på Neo framför allt då han fortfarande ibland behöver vila en stund efter lunch. Dessutom fick han sitt första hårda straff igår, vi plockade bort snutte och hans cykelaaaæ då han fick ett frispel då vi skulle in och göra kväll. Och det är just dom utbrotten vi vill minska ner eftersom han blir så arg att det inte är bra för han själv.

Får se om det fortfarande är så har varmt och fint väder efter lunch blir de nog att fara till byns badplats och svalka sig en stund.

Igår när Jonas kom hem från jobbet for vi direkt till stan för att  göra helg handlingen bla..och när jag skulle in på biboköp så träffade jag En av Tess fröknar. Var så kul att träffa Marie vi kom överens om att vi ska komma förbi nästa vecka för att hälsa på.

image

Köpte två nya nagellack igår. Ska bli spännande att testa dom senare..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.