Tisdag

Spenderade förmiddagen ute i de fina vädret. Barnen cyklade, Tess lånade grannens sparkcykel, hon söker ständigt nya utmaningar och hon är nu riktigt duktig. Balansen är de inget fel på iaf.

Efter lunch och barnen vilat en stund så for vi till stan för ett besök hos barnmorskan för att se till hur det är med bebisen. Allt var bra jag ska äta neferex varje dag istället för varannan som jag gjort tidigare. Trots att värdet

hade minskat ytterligare så känner jag mig mycket piggare. Så hoppas det nu stiger. När vi var klara där vart de en vända till soptippen och slänga skräp, så skönt att bli av med skräpet som bara ligger och tar plats. Igår kväll var de  tvättstugan som fick sig en utrensning.

Strax ska jag börja med maten, sen ska jag köra ner Neo till stan som ska gå och se  på första isträningen med Jonas , farmor och Boe. Jag och Tessans stannar hemma då hon sitter still i typ max 20 min den blir hon less. Så vi ska passa på att handla och göra nått annat roligt.

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.