På bättringsvägen

Vilken slapp söndag det har varit. Vi har inte gjort nått. Barnen har lekt Neo hade en stund en kompis på besök. Vilket var bra för då fick vinse att han inte riktigt orkar med förskolan än. Men han äter bättre och bättre för varje dag så imorgon förhoppningsvis är de sista vab dagen för mig. Ska ringa bvc och höra vad hon säger. Tess våran galna och orädda lilla tjej, tog sats och hoppade ner från studsmattan idag. Och skrämde oss räjält. Men som tur nog är vart de bara mjukdels skada. Hon haltar lillgumman. Så efter ett samtal med 1177 där vi fick göra olika tester kom hon fram till samma som vi men hon ringde tillbaka till oss en timme senare för att kolla av läget, himla gulligt. Så nu äter Tess alvedon varvat med ipren så hoppas hon repar sig snabbt. 

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.