Utrensning 

Igår efter maten gick vi ut och grävde bort sista pallkragen av jordgubbslandet. Ungarna var glada dom fick leka med jorden så dom var skitiga från topp till tå. Så det blev ett bad innan dom fick lägga sig. 

När dom somnat tog jag tag i deras lekrum. Städade bytte gardiner och rensade ut alla trasiga leksaker. Samt att vissa får flytta upp vinden en stund. Nu är de bara kvar deras sovrum som ska rensas. Och förhoppningsvis ska Tess få en riktig säng istället för  spjälsängen då hon klättrar ur den.  

Har skickat en inköps lista till Jonas, förhoppningsvis hinner han fixa de då han slutar i eftermiddag. En matta till lekrummet, en ny skohylla och vaxduk.

Medans barnen lekte ute på förmiddan på baksidan så passade jag på att skrubba altanen. Det slutade med att jag hade två hjälpredor som var blöta från topp till tå. Men nu har vi en ren altan. Nu är de bara den på framsidan kvar. 

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.