En sen uppdatering

Oj så längesen det var jag bloggade, men tänkte skriva lite var som hänt sen sist jag var in här. 

sommarvärmen kunde ju inte komma mer passande. Vi spenderade hela midsommar afton med barnens farmor och Boe i Bjässviken samt Frida, Viktor och Are och Boes dotter Johanna. Vi åt midsommarlunch jordgubbstårta spelade spel och stannade på grill middag. Barnen var helt slutkörda och somnade gott när vi kom hem. 

  
Sen har vi haft besök av Jenny med familj, Neo och Tess älskar hennes son Oscar som är så himla fin med våra små. Vilket tålamod och snäll och hjälpsam kille. Neo pratar fortfarande om Oscar och undrar vart han bor.

Vi har även varit till Högåsen och barnen fick prämiär leka i sandlådan som hon och Boe satte upp och den uppskattades av barnen.

   

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.