Hur har dagen varit?

började dagen med att ringa vår Bvc sköterska för att få tid för ett allergi test ( pricktest )  och då hade jag tur att hon som gör dessa test var just i kåge. Iaf fick jag veta att man inte gör prick test nu och heller inte på så små barn. Men via ett blodprov kan dom kolla tydligen. Så hon skulle återkommer under dagen med vidare information. 

Sen har vi varit ute undertiden det var uppehåll Neos avdeling var i lekparken  så det blev lite lek med hans kompisar. Och efter en stund var han röd och svullen rund ögonen så vi var tvungen att gå in för att ge han medicin. Och efter en stund gav de med dig. 

Iaf så ringde bvc tillbaka och imorgon ska vi på vc för att ta ett blodprov på Neo. Vi har köpt emblaplåster somgan ska ga på sig och hoppas att han inte blir allt för rädd och ledsen..

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera