Tisdag

God morgon! Gud vad vi sovit bra i natt. Vi köpte nya täcken och kuddar till oss igår för Neos skull. Vilka lätta täcken och supersköna kuddar. 

Igår efter vi ätit middag så gick vi till grann gatan där våra vänner köpt hus, dom är ju mitt i flyttern så vi mest Jonas hjälpte till med diverse bärande. Barnen lekte otroligt bra, dock så kekte dom i gatans alla vattenpölar så blöta var dom och jättekul hade dom. 

Vi fick träffa världens sötaste lilla tik valp. En tax på 11 veckor Neo och Tess vart riktigt kära i henne me. Neo var så försiktig och kramgo med henne. Var så roligt att se lystern i hans ögon samt vilken kärlek han gav till henne.  Och nu fick vi ju se att hund är nått han inte reagerar på. 

Idag är de provtagning så vi ska stax börja göra oss redo. Neo  är riktigt trött av medicinen han äter så han ligger och halv sover i soffan. 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.