Ett besök på Akuten

Cirkus besöket vart ett besök på akuten istället. Jonas neo, Frida och Are for på Cirkus, i pausen gick dom för att titta på djuren som stod uppstallade och Neo fick klappa en häst. När andra acktern började så säger neo till Jonas – pappa jag ser inget.  

Då hade ena ögat svällt igen och de andra var svullet samt att det kliade i halsen. Så det vart il fart till akuten tur att cirkusen var på sjungande så det var ju nära lassa annars hade blivit ambulans. Jourläkare vart utkallad och efter 3 akut mediciner fick dom stopp på svullnaden i hals och ögon. 

Så nu är blir utredning på vad han är allergisk  mot. Han ska iaf äta medicin nu i några dagar samt att han inte får träffa pälsdjur. 

  

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Ett besök på Akuten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.