En bra lördag

det vart frukost ute till Neos stora glädje. Medans barnen hoppade på studsmattan grävde jag bort en pallkrage och Jonas klippte gräset. När vi var klara var de tid för lunch och sen la sig hela familjen för en vila. Jag passade på att ta en lång dusch och ta fram kläderna barnen skulle ha på sig på kvällens morsdags middag hos farmor. 

Vi åkte förbi Blomsterlandet innan och köpte en morsdags blomma, barnen gav farmor varsin ros också köpte vi en stor rosplanta som ska vara utomhus. Vi hann inte ens halva affären innan det börja klia och svida i Neos ögon. Så hela kvällen var han irriterad i ögonen så när vi kom hem vart de en dusch och han fick somna på soffan. 

Idag är de tyvärr inte lika fint väder då regnet faller till backen. Men uaf så ska Jonas och Neo på Cirkus sen ska vi fara och gratta min mamma.

  

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.