Titta mamma – kan

Tess var så stolt i morse då hon lyckades ta på sig byxorna helt själv. Hon log med hela ansiktet. Våran duktiga stora lilla tjej som bli två år i sommar. 

Veckan har bestått av vabb, jobb lek med barnen och städning när barnen har lagt sig.  Nu blrjar jag nörma mig mitt mål. Med städningen bara barnen rum kvar att storstäda. Samt en gigantisk tvätt hög som väntar på att bli tvättad.  Vi måste köpa en ny tvättkorg, och vi har hittat en smart lösning, men vi måste mäta en extra gång så den passar dock måste vi offra ett skåp i tvättstugan. Vill ha bort den  så den inte står framme. 

  
Strax blir de frukost, Neo ville så gärna äta den ute på altanen. Verkar ju bli fint väder idag. Innan lunch så ska vi bege oss mot stan och handla en pressent till våra mammor.  Sen är de trädgårds fix. Klippa gräsmattan och gräva bort sista pallkragarna. 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.