Skit dag

Usch vilken skit dag detta har varit. Ska bli så skönt att gå och lägga sig och hoppas morgondagen blir bättre.
Jag har varit på ett riktigt dåligt humör av olika anledningar många tankar som maler i hjärnan under denna högtid och saker blir inte som jag tänkt. Så har inte varit världens bästa mamma eller fru idag, och det dåliga samvetet har kommit i kapp mig. Så imorgon ska jag lägga detta bakom mig och vara en super mamma och världens bästa fru.

Pappa kom iaf och hälsade på ikväll vilket var jätte trevligt och välbehövligt för oss alla tror jag.
När barnen hade somnat och sista perioden av hockeyn var i full gång så kom vi på att vi skulle laga mat för vi alla hade ätit en tidig middag och hungern började krypa sig på. Och lagom till vi skulle sätta oss och äta vaknade neo och ville inte somna om och väkte naturligtvis sin syster med sitt skrikande. Och hon är vaken än och klockan är 01:00 och jag är sjukt trött. Jaja bara att gilla läget och inte ge sig för komma upp får hon inte göra. Det ska ju vara tråkigt att vakna denna tid.

IMG_4948.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.