23 December

Vaknade i morse med en härlig känsla i kroppen. Jag har nått mitt mål som jag satt upp, vilken härlig känsla i kroppen. Samt att jag fick en skitbra lön trots att jag hade borta 1 1/2 vecka då barnen var sjuka.
Imorgon är de julafton åh vad jag längtar. Ska bli så mysigt att umgås med familjen. Nu försöker jag klura på vad som jag ska ha på mig imorgon. Barnen har sina kläder klara, vågar inte visa Neo’s outfit för då vill han ha på sig den redan nu, skjortkille som han är. Tess ska ha en rödglittrig klänning.

Idag är de lite städning som ska göras, renbädda sängen, vika tvätten som tvättades igår. När älsklingen kommer hem går vi upp till Brönet och träffar andra bybor och dricker värmande glögg. Sen när barnen har somnat slår vi in paketen som är kvar och lyssnar på julmusik såklart.
Jag och Jonas brukar i te ge varann julklappar det händer i bland men vi brukar köpa nått till hemmet i stället. I år vart denna grej en ny diskmaskin då våran förra la av förra veckan. Det vart en Hotpoint som är tystgående. Älskar den redan.

IMG_1034.JPG

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera