En trevlig middag med mycket mat

Har börjat lite smått att plocka bort julen, älskar julen och alla förberedelser men när julafton är över då får gärna pyntet och plockas bort. Idag har och packat ner några tomtar och innan nyårsafton ska granen packas ner.

Ikväll har vi haft hela min familj på besök. Vart middag, en mix från julbordet och fläskfilé med rosepepparsås och 2 versioner av kladdkaka till efterrätt. En vanlig med seg kolasås på och den andra med marshmallows och korsade nötter på.
Riktigt trevligt att träffa familjen och att alla kunde komma. Neo hade en höjdar kväll med sina kusiner. Och han vart hel impad av sin morbros arbetsbyxor med många fickor, så neo ville ju så gärna ha sånna och som tur var så hade ju han fått sånna byxor av Farmor tidigare så killen vart hel nöjd när han likadana byxor som morbror Stefan.
Har bokat mamma och pappa att passa barnen på måndag, ska ge mig ut på stan med älsklingen och handla nya kläder framförallt tröjor till mig. Gud så härligt det ska bli.

Älskar ljusboxen som jag fick av svärmor i julklapp, den är så fin ❤️

IMG_5041.JPG

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.