Gårdagen

Gud vilket april väder de är ute nu, man får alla årstiderna på en dag sol, regn, snö, hagel och blåst. For in till stan igår vid lunch stannande på Waynes och köpte varsin latte. Sen stannade vi på Nordanå, gick först och matade ankorna. Neo tyckte de var riktigt roligt. Väderlek kunde dock varit bättre. Vart så kallt, så när brödet var slut fick vi för att kolla in lekparken. Sen for vi hem. Jonas spelade memory och jag tog tag och städade huset.
Efter middagen var hela familjen uttråkade så skickade ett sms till Magdalena och hörde om vi kunde komma och hälsa på vilket gick bra så vi gick dit. Neo cyklade och Tess somnade i vagnen innan vi ens hunnit ut från reinholds. Och fortsatte sova i vagnen tills vi kom hem strax efter 22 då vi tog upp henne för blöjbyte och inhallering sen fick hon mat och somnade om och vaknade imorse halv 6. Neo ligger fortfarande och sover, då han kom i säng mycket senare än vanligt. Men han hade humöret på topp hela kvällen. Och orkade cykla hela vägen hem.

20140504-063324.jpg
Utan för deras köksfönster, så härligt med naturen och djurlivet runt knuten

Gilla(3)Ogilla(0)

Kommentera