Fortsatt trist väder

Gårdagen var en händelserik dag. Efter lunch packade vi in oss i bilen och for och hälsade på farmor och BoE som var på Högåsen. Neo älskar verkligen att vara där. Vi grillade korv, BoE startade traktorn och Neo och pappa åkte en sväng på släpen. Tess sov som en stock i vagnen och vaknade lagom då vi skulle fara vidare. Sen styrde vi mot Leos lekland. Behöver jag säga hur kul Neo hade. Han åkte alla rutschkanor och leendet var från öra till öra. Rena träningspasset för oss föräldrar. Fast mest av tiden var jag och Tess i baby delen. Vart både fika och middag där och när klockan började närma sig 6 så for vi hem. Och Neo ville inte hem han vart så ledsen.
Så det var 2 trötta barn som somnade på en gång när vi la dom i sina sängar.

Neo har kommit i en fas och vill inte vara på förskolan. Börjar redan hemma och säga att han inte vill. Och i morse vart han så ledsen så fort vi kom dit. Bara att skynda sig att hänga av han ytterkläderna och pussa han och lämna han till personalen. Blir mindre plågsamt för han. Så jag hoppas han har haft roligt idag. Ska bli roligt att höra hur det gått, ska stax hämta hem han.

20140505-130033.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera