De senaste dagarna

Har varit skit dålig på att uppdaterat. Men kan berätta vad vi sysslat med.
På valborgsmässoafton så kom min bror och hans son Liam, Rikard och Jessica med barn och vi grillade tillsammans. Barnen hade jätte roligt tillsammans. Speciellt Arvid och Liam dom fann varann verkligen den kvällen. Efter maten gick vi upp till brasan, träffade lite andra bybor grillade lite korv. Sen gick vi hem och åt efterrätt och sen tog orken slut på några av barnen.
Igår gjorde vi inte många knop här hemma, Neo körde sin fyrhjuling. Vi grillade till middag och myste ner oss med barnen i soffan och kollade på en barnfilm innan dom skulle gå och lägga sig. Jag och älskling såg filmen hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann sen gjorde vi kväll.
Idag strax efter halv åtta kom BoE och hjälpte oss att köra ett lass med byggskrot till skroten. Vi fick 240kr för den gamla varmvattenberedaren. Så skönt att allt skräp är borta, och ännu en sak vi kan bocka av från våran to do list.
Vi har även krattat och staplat om stenarna som vi plockade bort när vi byggde våran altan på framsidan som var en rasrisk. Så nu står dom stabilt!
Just nu håller älsklingen på att bygga ihop sin nya dator och beundrar vilken snygg kartong graffekortet komme i. Om kartongen skulle vara lite epigare skulle dom lätt kunna dra bort 1000kr på priset.

20140502-224759.jpg

20140502-224822.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.