Phu vilken dag

Neo har haft en riktigt dålig dag, började då Jonas for till jobbet imorse. Neo bröt ihop då vi vinkat hejdå till pappa. Har stor grinade och la sig ner raklång på golvet. Så det var bara ringa till Jonas så neo fick prata med sin pappa. Trodde det skulle bli bättre. Så halv 11 åt han lunch och sen somnade han snabbt. Trodde att hans humör skulle bli bättre efter vilan, men det vart inte riktigt så. Ingenting dög, provade allt möjligt. Ingen lek dög längre än nån minut tills han stötte på nått problem, då vart de skrik och gråt kalas. Ute var heller inge roligt att vara, för det blåste som tusan. Och när Jonas kom hem från jobbet så hade de slutat blåsa och vi gick ut och krattade framsidan av Huset IGEN. Och neo fick åka klipparn. Sen for vi till Ica och handlade inför morgondagen. Och sen skynda oss hem innan klockan blev allt för sent. Neo har ätit riktigt bra idag, och kvällsfika går ner numer. Så vi börjar äntligen se slutet av denna matvägrar period, så skönt ingen lyckligare än vi.

20140429-234024.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera