Dagen vände

Det är två bloggar jag läser varje dag, den första är Elaine Eksvärd, hon är retorikexpert, författare och föreläsare. Hennes blogg är rätt unik då det är ett så härlig stämning inne i kommentarsfältet. Jag blir otroligt inspirerad av henne. Och just nu håller jag på att läsa hennes senaste bok vardagsmakt. En bok som hittills är riktigt bra och lovande. Men kan säga redan nu att alla borde läsa den…
Så igår vart jag så glad då jag gick in på hennes blogg och såg att hon lånat bilden på hennes bok av mig. Det gjorde min dåliga dag mycket bättre.
20140429-082132.jpg
Den andra bloggen jag läser är rätt ny men kaptenen får mig alltid att skratta då jag läser hans inlägg, mycket humor där. Det är ryttaren Björn Svensson som har bloggen Captein Tourettes

Så här kan ett inlägg vara från kaptenen

Bloggerskan med de vita stövlarna tycker att mitt smeknamn på hingsten inte duger.
Jag kallar den håkan-bråkan, hon vill kalla den kåta-håkan…

Jättebra ide verkligen, jag kan se det framför mig:

Det är samling och fruktstund på dagis, alla barnen sitter i en stor ring på den stora röda mattan.

Fröken klyftar upp ett äpple, det var en stackars pojke som fått med sig en halv gul lök som frukt. Herregud tänker fröken stackars pojke jag får ta upp det här med pappan, han måste sluta med sina “skämt”. Fröken tittar upp från sitt klyftande och vänder sig mot den lilla pojken, sträcker fram en äppelklyfta och frågar:

-Vad har du och pappa gjort i helgen då???

-Pappa har ridit kåta håkan,

-eeehh, ok…..

-Jag får inte störa Pappa och kåtahåkan,, men efteråt så fick jag hjälpa till att duscha Kåtahåkan och då nafsade han mig i nacken..

Ja ni inser säkert själva min poäng….

Captain sticking to the plan Tourettes

Gilla(2)Ogilla(0)

Kommentera