Våran duktiga kille

Igår så ville Neo använda pottan, så passade på och fråga om han ville skippa blöjan och ta på sig sina coola kallingar istället. Och den iden hakade han på. Han var så stolt när han gick och visade pappa. Frågade han lite då och då om han skulle gå och prova kissa, och ofta fick vi ett nej. Och sen chockade han oss och ville gå och kissa och då vart de stående ovationer när de kom kiss i pottan. 4 timmar utan blöja och ingen olycka ❤️ vi var stolta som tuppar här hemma.
Mamma och pappa kom och såg hockeyn igår. Härligt att det blev en vinst.
Idag har vi rivit väggen i rummet som är bakom garaget. Och till veckan men hjälp av BoE ska vi sätta igen dörröppningen intill garaget som är i det där rummet. Neo älskade att vara med pappa och skruva. Tur att jag filmade för han älskade att sitta och titta på filmen.
Fick främmande av barnens farmor och BoE på eftermiddagen samt Frida och Viktor och deras lilla Are ❤️Frida och Viktor hade med sig pizza som vi åt till middag. Så detta vart en toppen dag älskar familje häng.

20140316-215512.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.