Tisdag

Trött är vad jag är just nu. Tess har sovit sjukt dåligt i natt och till slut fick hon komma till våran säng och då sov hon bättre tack och lov. Och klockan 5 tyckte hon vi skulle göra morgon. Just nu ligger hon och vilar och Neo leker med sina bilar.
Idag på eftermiddan ska jag till tandläkarn för en undersökning. Efter de blir de en sväng på Ica. Tess har slut mat i frysen så måste handla mer fisk och grönsaker bl.a. Så sitter och dricker kaffe och gör en handlingslista. Igår var de ju träning, ett riktigt bra pass, känner mig lite mör i kroppen idag. Nästa måndag har vi fixat barnvakt då ska jag och maken fara dit tillsammans. Blir spännande!
Vi har börjat på renoveringen av rummet som är bakom garaget. Och det gamla klickgolvet är borta och på torsdag kommer farmor och BoE hit och hjälper oss att bygga igen hålet där den gamla dörren satt. Och sen är de bara att förbereda inför tapetseringen och lägga golv och lista. Vi ser målet..

20140318-091626.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.