Bara bryta ihop och komma igen

Varför kan de aldrig gå bra, det är inte meningen att jag ska ha en iPhone.
Igår tappade jag ner den rakt i asfalten så hela skärmen pajade. Jonas min ängel kom hem hämtade telen lämnade In den och jag fick en ny skärm ett nytt batteri och idag lyckades jag tappade och jo va händer det blir en ny jävla spricka i skärmen..så det jag har gjort idag är att deppa. Men som tur är så har jag Tess som alltid är glad och strax ska vi ju hämta hem Neo

20140320-121853.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

2 thoughts on “Bara bryta ihop och komma igen

  1. Du har verkligen inte tur med teknikprylar! Jag har tappat min telefon i golvet hundra gånger men den är tydligen värsta tegelstenen. Men det finns ju ett ställe i stan där dom fixar för typ en femhunka om jag inte missminner mig.

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.