Ny ord

Vart tog våren vägen ? Jag vill ha plus grader istället för snöstorm som de är nu. Imorse då jag vaknade hade vi hemska 18 grader inne. Gud så kallt. Upptäckte att filtrerna till luftvärmepumpen inte var rengjorda på väldigt länge. Så efter dom var rengjorda så började den bli effektiv igen. Skulle gå ut och hämta in ved, men stenen som håller dörren stängd hade frusit fast i backen. Typiskt!
Neo hade haft en bra dag på förskolan, och denna vecka har han avancerat massor i nya ord. Lejon, lilla, farmor, pangen ( hammare ) gå, backa bilen, och räkna till 3, och hittat på ett egen teckenspråk för skruvmejsel, är så stolt❤️
Förklarade för Neo att farmor och BoE skulle komma och hälsa på ikväll, och plötsligt säger han farmor och BoE komma, han bara få med farmor och BoE på film och skyndade mig och skicka videon till farmor. Vi fick hjälp att sätta igen hålet som blev där dörren satt och nu är de bara att börja spackla. Så det blir helgens pyssel. Vi vart bjudna på tårta ikväll, så lyxigt. Åt för mycket känner jag nu. Barnen fick vara uppe lite längre än vanligt, och Neo fick hjälpa Pappa och BoE och bygga vilket han tyckte var så roligt och han var tydligen riktigt hjälpsam.

20140320-222834.jpg

20140320-222849.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Kommentera