Lördag, Godmorgon

Igår trodde jag nästan att vi skulle blåsa bort. Så hela dagen var vi inne och skrotade, rätt skönt. Sen väntade vi på att Thony,Linda och Milly skulle komma. Det blev mat och massor av lek och bus. Neo och Milly har skit kul. Oj vad dom skrattade. Neo råkade ramla på mattkanten och slog hål i överläppen. Så blodet började rinna. Trodde han skulle bli hysterisk av att se blodet. Men det kanske var den svarta handduken vi blötte i kallt vatten som han fick. För då syntes ju inte blodet. Iaf så var de 2 trötta barn som somnade näst intill direkt kl 8 och sov till 7 idag.
Neo vaknade dock runt 23 igår när vi satt och såg en film och hade ont i benen av allt spring. Så jag fick lägga mig med han. Han är inne i en riktig närhets period nu. Han ska somna i våran säng och på natten ska han ligga kloss mot. Och är de han behöver så måste han ju få de. Det är ju bara en period.
Linda är jätte duktig på att göra fina smycken, så passade på att beställa ett armband med en berlock som det ska stå Jonas, Neo och Tess i.
Idag är de hockey, och jag hoppas pappa och mamma kommer och hälsa på. Var nu en vecka sen dom träffade oss och barnbarnen.
Nu blir de lite städning, barnen har just lagt sig och vila så tänkte passa på att skura golven..

20140315-104114.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera