Min och Tessans dag

Lämnade Neo på förskolan, sen vart de en promenad med härligt sällskap och trevliga samtal. När jag kom hem packade jag skötväskan och gick till öppna förskolan, för första gången för i år. Tess hade jätte kul massor av nya leksaker och nya ansikten hon och Inez hittade varann. Tess log med hela ansiktet första gången hon såg Inez❤️så gulligt!
Vi hade en liten sångstund. Sen vart de prat och några koppar kaffe på de.
Lagom när öf slutade så var de dags att hämta hem Neo. Som hade haft en riktigt bra dag på förskolan. Nu när all snö är borta från backen så får nu Neo gå till och från förskolan. Men vissa dagar kan den korta promenaden ta lite väl lång tid så en ståbräda till vagnen ska inhandlas snarast. Typiskt att jag inte tänkte på de när Jonas var och hämtade ut en grej på Childrens House som vi hade beställt innan han for hem.

20140313-205820.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.