Från sängen

Ligger nu i sängen, ska bli så skönt att få sova. Natten till idag var allt annat än bra. Neo sov jätte oroligt och ville bara sova i våran säng. Och dessutom benvärk på de. Har vaknade om vart annat. Och ge tex alvedon var omöjligt han vart bara arg och skrek. Tillslut så hade han väckt Tess också med sitt humör. Och Neo bara fortsätter skrika vara jätte arg och börjar hosta som en dåre och spyan var ett faktum. Upp med ungen renbädda sängen och nu fick han faktiskt sov i sin säng nu. Jonas tyckte de var de bästa. Och jag höll väl inte med men eftersom han hade satt ner foten var de bara att gilla läget. Och Neo somnade i sin säng efter lite protesterande. Så hela familjen var rätt seg idag..
Imorse var Assist här från Piteå och ” lagade ” läs skruvade fast alla skruvar dom sitter fast i tvn så nu har missljudet slutat. Sen harjag inte gjort många knop här hemma. Tess följde med in och lekte en stund på biet när vi hämtade Neo. Vilket hon tyckte var super kul. Massor av spännande saker fanns ju där. Hon utforskade stället med stor nyfikenhet och Neo var stolt att visa upp lillasyster.
Nu är de dags att knyta ögonen för imorgon ringer väckarklockan lite tidigare än vanligt..

20140312-225226.jpg
Tess brottar ner storebror ❤️

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.