En liten uppdatering

Tror äntligen febern har försvunnit, men vågar inte riktigt hoppas än. Hon ligger och sover själv och det har hon i te gjort på nästa 30 timmar. Det är bara min famn som har dugt. Och sömnen har varit minimal. Jag har suttit och ”sovit” och kollat hennes feber 1 gång i timmen för att se hur den beter sig. Eftersom hon har varit rejält missnöjd till och från så har vi haft kontakt med barnmottagningen för att dom ev misstänkte urinvägsinfektion eller öroninflammation. Men som tur är var inte fallet så. Idag har hon varit mycket piggare. Har lekt lite och krupit omkring lite grann. Igår sov hon mest och var ledsen.
Igår var ju Neo hemma från förskolan och Tess skulle bara sova i famnen och neo ville ju ha mammas uppmärksamhet. Så lite svårt att leka med en Tess i famnen. Men killen förstod att Tess var sjuk och måste vara hos mamma och större delen av eftermiddagen lekte han själv. Duktig kille. Slog igång en Astrid Lindgrens film efter lunch som vi satt och såg.

20140306-221256.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “En liten uppdatering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.