Lång natt

Sist min pappa var här så tog han med sig ett gammaldags våffeljärn. Så nu ska vi fixa våra våfflor i grillringen här ute på gården. Perfekt mellis i vår solen.

20140304-151317.jpg
Tess har varit lite gnällig och missnöjd senaste dagarna, och kollade febern innan vi gick och hämtade Neo på förskolan . Och 38,1var den uppe i då.
Pappa kom till oss igår och såg hockeyn, fick bjuda han på en riktigt god middag dessutom. Sen när barnen lagt sig så for jag och Magdalena och körde boxercise. Ett riktigt bra pass. Och magen och bena känns det mest i.
Natten har varit den värsta sen Tess föddes. Hon har varit sjukt grinig och ledsen. Ett under att inte Neo vaknade av hennes grin och skrik. Det ända som hjälpt är att vagga hemma gåendes i min famn. Så jag har gått fram och tillbaka i köket mest hela natten. Så idag är jag mer död än levande.

20140305-085946.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.