Familjen på besök

Ikväll har nästan hela min familj varit här och hälsat på ❤️bara barnens kusin Liam som saknades. Som är och åker slalom i Kittelfjäll med sin mamma.
Tror jag måste ringa ett samtal till barnmottagningen imorgon, hon har mycket snor och slem och ät nät i näsan, och näsdroppar hjälper inte. nässprejen blir de bara en liten bättring. Hon har svårt att få i sig vällingen i flaskan. Och skriker bara då hon ska sova, en öroninflammation på G eller ?.. Ni som är erfarna ? Hoppas vi får komma in och dom kan titta på hon iaf.
Längtar tills imorgon, då kommer mamma och pappa hit och passar barnen. The mamma ska nämligen ha lite egentid, ska bli så skönt efter denna vecka..

20140307-222226.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

2 thoughts on “Familjen på besök

  1. Inte omöjligt att det är öroninflammation. Mina har till o med haft det utan att ens ha feber. Håller hon händerna över öronen och verkar ha ont? I så fall, tveka inte. När hon dessutom haft feber i mer än tre dygn ska du nästan som princip alltid åka in. Kram

    Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.