De senaste dagarna

I måndags så var jag och Jonas iväg och Tränade med Magdalena och Magnus, vi brukar ju träna Boxersice tillsammans med denna måndag var de ett typ av nybörjarpass i karate. Riktigt roligt att träna tillsammans med Jonas. Fick många skratt. Lyckades nocka mig själv, och en av våra tränare lyckades bryta två tår. Karate är inget för mig iaf. Tyckte att uppvärmningen var roligast på hela passet. Men det var kul att prova nått nytt. Mamma och pappa var snäll och passade barnen medan vi var borta. Och båda sov då vi kom hem och läggningen hade gått jättebra.

Igår då jag vaknade av Tess kl 5 kände jag mig inte riktigt kry. Kroppen ömmade och magen gjorde ont och fram mot lunch så hade jag feber. Så när Jonas kom hem så fick han ta över och jag försökte mig på att vila. Gick så där, en Neo som inte kunde låta mamma vila ifred.
Bara att bita ihop. Halv 7 var båda barnen jätte jätte trötta. Och Just när dom skulle gå och sova kom farmor och BoE och hälsade på. Så det vart ett snabbt hej. Tess somnade direkt och Neo låg och hostade innan han somnade. BoE var snäll och hjälpte Jonas att bygga igen hålet som är i garaget.
Idag efter jag lämnat Neo på förskolan kom pappa och hämtade mig och Tessan. Vi for på stan, vart en lunch med Jonas och sen hem till pappa en stund för att sen fara till förskolan för att hämta Neo. Tror ni Neo vart glad när han såg att morfar följde med. Hela killen lös upp. Pappa fick träffa personalen och se sig lite av Neo’s avdelning. Han tyckte personalen var riktigt trevliga. Neo hade haft en rolig dag idag. Det roligaste var nog att åka morfars bil hem.

20140326-170308.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

One thought on “De senaste dagarna

  1. Tjena, vilken snygg blogg du har!

    Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet.

    Här är en film om hur man blir medlem: https://www.youtube.com/watch?v=q-VevF_E_iM

    Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från Mikael

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.