Familjehäng

Vilken härlig söndag vi haft, vi har bara gjort spontana saker. Gått till återvinningen med lite skräp. Rensat gården på dit blåst skräp som inte var vårt. For sen en sväng till Ica, handlade lite inför kommande veckan. När vi kom hem så fick vi främmande av mamma, pappa, min bror och Li. Gud va Neo avgudar sin stora kusin. Han ser verkligen upp till henne. Det sprutar verkligen nya ord ur Neo nu, idag har han sagt grädde och Stefan. Är så roligt. Blir så stolt över våran stora kille. Men han kan även reta gallfeber på mig emellanåt. Just nu är han riktigt duktig på ge Tess tjuvnyp eller slå henne och varför i te ge hon en knuff så hon ramlar. Hur ska jag få han att sluta? Har försökt allt. Sen så berättar han för tex Jonas vad han gjort. Men det blir nog bättre, i sin om tid. Imorgon kommer mamma och pappa hit och passar barnen medan vi är på träning. Barnen får gå och lägga sig när vi har farit, och hoppas båda sover när vi kommer hem. Tess är så otroligt lätt sövd. Somnar direkt när vi lägger ner hon i hennes säng.

20140323-224927.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.