Torsdag

Har varit ute på en pw nu på morgonen. Så härligt med sol i ansiktet. Tess ligger ute i vagnen och vilar. Ska passa på och ta tag och vika tvättberget som blivit i tvättstugan. Blir att ta golven igen, gjorde de igår men det syns inte idag.
Tess har börjat vakna riktigt tidigt på morgonen, eller snarare natten. Imorse tyckte hon att det var morgon 04:15, inte ok. Jag ville inte stiga upp den tiden. Så efter lite mat och ny blöja och lite protester så somnade hon om. Trots att hon var vaken till åtta igår fick gröt innan läggdags och en flaska på de och en flaska innan jag gick och la mig så vaknar hon så tidigt.hoppas det är nått tillfälligt.
Längtar tills nästa veckas träningar, det har som blivit lite av en drog nu att träna. Gud vad jag blivit stark i armarna. Inga problem att göra 15 riktiga armhävningar. Kunde knappt göra en i januari. Hela min kropp har blivit mycket tightare. Många cm har försvunnit.

20140327-104703.jpg

Gilla(3)Ogilla(0)

One thought on “Torsdag

  1. Härligt att träningen går så bra! Bra jobbat! 🙂 Det var lustigt att Tess vaknade 4.15 i natt, för exakt då väckte Sam mig också.. små morgonsuddare...

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.