Tvättdag

Idag har tvätt och torktumlaren gått varm. Skönt att tvättberget minskat, Så imorgon blir de att vika ihop allt. Annars har vi varit inne, lekt med barnen och donat.
Är så roligt att se på Neo som är så himla mån om sin lillasyster. Idag tex, så sa jag att nu ska Tess vila. Då gick han iväg och hämtade hennes vagn och försökte få upp den för trappen. Gullunge! Gör hon illa sig så är han där och tröstar eller om han ser att hon är snorig och går han till toan och hämtar papper och torkar henne under näsan. Igår på utvecklingssamtalet sa hon också att han tycker väldigt mycket om sin syster, visar ofta korten och Pratar mycket om hon, blir så varm i hjärtat av kärleken han har till sin syster redan❤️

20140227-231931.jpg

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.