Utvecklingssamtal

Började dagen som vanligt när Neo är på förskolan med en promenad. Sen var de bara att invänta vårat första utvecklingssamtal klockan 13. Var så roligt att höra vad dom tyckte om Neo och vi hade skrivit i stortsett samma saker på frågorna dom hade. Neo hade frågat efter mamma och Tess. Han vart ju kvar ända till halv 3 så lite mellis fick han äta där. Jag och Jonas fick en liten rundvisning på Humlan också, vilket vi uppskattade. Tycker väldigt bra om Förskolan här i Kusmark.
När vi kom hem passade jag och älsklingen ringa bort viktiga samtal. På Måndag kommer ett företag hit och kollar på missljudet som kommer från tvn. Och på måndag ska bilen in och byte av framruta ska ske, blir dyrt. På tisdag ska Kjelle in på Logart och göra servicen och byta lampor och torkarblad och bromsbackar. Så bilen blir en dyr utgift denna månad. Förhoppningsvis så byter vi bil innan sommaren. Eftersom Forden har en högstandard så har vi blivit kräsna och vill gärna att nästa bil ska vara lika trevlig och ha lika många finesser.

20140227-130323.jpg
Neo helnöjd då en traktor stod just vid uppfarten

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.