Giraffen Sophie

I doppresent fick Tess av Sina faddrar/ gudföräldrar en bitring. Och Tess älskar den,

20140227-233750.jpg
Så har funderat på att köpa denna till hon

20140227-233853.jpg
Det här fina presentsettet är barnets första sinnesutvecklane bitleksak och leksak!

Ett säkert och älskat val för ditt barn som stimuler barnets alla sinnen:

Syn: De mörka och ljusa kontrasterna med fläckar på Sophie the Giraffe kropp ger en visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbar för barnet. Hon blir snart en välbekant figur och får ett lugnande syfte.

Hörsel: Hennes pipande underhåller barnet, stimulerar dess hörsel.

Smak: Sophie the Giraffe är mycket flexibel och har många delar för ett barn att tugga på ( öron, horn,ben). Hon är perfekt för att lugna barnets irriterade tandkött när tänderna börjar växa ut och är helt säker. Gjord av 100% naturligt gummi.

Känsel: Sophie the Giraffe är perfekt för barnets små hander. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för barnet att greppa. Hon är väldigt mjuk att känna, precis som barnets mamma, stimulerande och lugnande psykologiskt och emotionellt.

Lukt: Den enda doften är naturligt gummi ( från Hevea trädet) gör Sophie the Giraffe mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland sina andra leksaker ”

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Giraffen Sophie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.