Måndag och ny vecka

Började denna morgon som vanlig, lämnade Neo på förskolan sen en promenad runt Bäckänget med Jessica och Nathalie och Kajje såklart. När jag kom hem hade jag ett Mess från Magdalena som frågade om jag skulle med på en prommis, självklart! Så gav Tess mat och bytte blöja. Värmde lite broccoli ( så gott ) och strödde på olivolja och flingsalt. Sen kom Magdalena och vi traskade runt Bäckänget. Super härligt väder idag. Så totalt för min del vart de en promenad 1.2 mil och det känns i benen. Sen vart de en snabb dusch och sen hämta Neo.
Hemma sen har vi staplat klossar, krupit och ålat på golvet, såklart lekt med bilar och traktorer. Neo fick vara uppe lite längre idag till halv 8 och se Duck Tails. Nu slappar jag i soffan innan jag ska ta och vika tvätten…

20140203-204008.jpg

Gilla(3)Ogilla(0)

2 thoughts on “Måndag och ny vecka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.