Now and forever

Det har varit en relativt lugn lördag, en sväng till stan för att handla lite nödvändigheter. Älsklingen överraskade mig med att köpa blockljus till vår älskade kandelaber som jag älskar. Han är helt underbar min älskade man. Gud vad jag älskar honom, min bästa vän ❤️tänk att i Maj firar vi 10 år tillsammans. Tänk att när jag gick till jobbet en lördagmorgon i april 2004, så var jag omedveten om att jag skulle träffa kärleken i mitt liv just den dagen, och dessutom hela hans släkt på samma gång.
Hela den våren är så magisk, Jonas jobbade ju bara natt då, och jag ställde väckaren och gick upp mitt i natten för att få träffa han då han kom hem från jobbet. Sitter och små ler åt mig själv, Jonas ringde alltid då han slutade, och frågade då jag svarade om jag låg och sov. Men svarade alltid nej, haha trots att jag i bland låg och sov…Tror vi gick alla vägar som fanns på Sjungande dalen. Det var så otroligt mysigt att sitta ute och prata mitt i natten. Har så många minnen från den tiden. Våran första film vi såg var Gothika. Den filmen brukar vi försöka se på våran årsdag. Helt galet vad dessa år har gott fort. Och nu är vi gifta och har två barn tillsammans..
Vi har nyss sett en film och maken gick till dattan en stund, själv sitter jag i soffan och åh lyssnar på musik❤️ en lördag kväll i min smak! Tessan sover här bredvid mig i soffan, våran fina tjej som alltid har ett leende på läpparna.

20140201-230651.jpg

Gilla(4)Ogilla(0)

One thought on “Now and forever

  1. Älskar dig gumman Du är bäst. Vad fint skrivet. 😀

    Jo det var en grymt fin tid där i början. alla promissar var riktigt nice 😀

    Love ya babe ! 😀

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.