Strax god natt

Stax ska jag ta och krypa ner i sängen tillsammans med min älskade ❤️. Satte mig ikväll och skrev i barnens ” mitt första år ” bok. Måste framkalla lite bilder och sätta in samt ta några förstoringar på Tess och nått syskonkort. Tvätten är vikt och instoppad på dess rätta plats, kändes så motigt med så skönt nu det är när de är gjort.
Imorgon, tisdag och är hemma med mig och Tess. Så mysigt! Vi får främmande imorgon till hockeyn så funderar om vi ska ta och baka jag och sonen för de tycker han ju är super kul. Annars blir de nog som vanligt, att vara ute nån timma, vila och sen försöka ta tag och städa lekrummet. Det är leksaker överallt. Men det är väl de som är roligt för dom…

20140203-235054.jpg

Gilla(2)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.