Trevligt besök

Imorse fick jag fint besök av Jessica som kom och drack en kopp kaffe och hon hade med sig en otroligt god morotskaka. Tack för besöket fina du ❤️ när hon for gjorde jag lunch och sen fick barnen gå och vila. Neo fick vila 1h och 15 min tror de är lagom för honom. Och när jag väckte han så var han på sämsta humöret. Men löste de med att han fick hjälpa till att plocka bort julgranen, det var riktigt kul. Han är så duktig! Sen fram med dammsugaren och vika tvätten. Sen ringa bort lite samtal och efter middagen så gick vi till återvinningen sen gav vi fåglarna mat och åkte Bob i den lilla snöhög som vi har lyckats skotta ihop. Och efter 1 timma var Neo rätt röd om kinderna som tur var kom Pappa hem, så då gick vi in. Vilket inte var poppis hos lilleman. Han var riktigt arg.
Nu blir de sängen en tidig morgon väntar imorgon…

20140109-232505.jpg
Neo ska göra som lillasyster ❤️

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera