Fredag äntligen

Så kallt de är nu, kändes som de var kallare än vad termometern visade. Men det var nog för att de blåste. Gick ut vid 10 lekte lite på baksidan sen tog vi boben och skulle gå en sväng, men träffade Jessica vi postlådorna och hon skulle till Linda och barnen och frågade om inte vi skulle haka på. Så det gjorde vi. Vi åt våfflor och barnen lekte jättefint. Lite knuffar från Neo men över lag så skötte han sig. Så mysigt att få prata med Linda och Jessica. idag och det kändes som de var betydlig kallare än vad termometern visade.
Neo ligger utslagen i soffan, lyckades inte hålla han vaken som var min tanke och Tess sover som en stock i vagnen. Själv glor jag på en film på tvn. Har tänt lite ljus och njuter av lite egentid. En toppen fredag eftermiddag.

20140110-143946.jpg

/ Sandra, som klurar på vad hon ska göra till middag..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.