3 ordsmening

Är så trött redan nu halv tio men som vanligt då jag lägger mig så brukar jag jag bli små pigg. Eller så lyckas jag somna med efter en liten stund vaknar jag av Neo som drömmer och säger mamma. Ikväll ska jag lägga mig och läsa en bok, det var så längesen.
Natten till idag var allt annat än rolig, Neo vaknade och fick komma till våran säng. Och kl halv 2 började han hosta och avslutade med att kräkas i våran säng. Bara att renbädda sängen sätta igång tvättmaskinen och duscha ungen. Neo grinade och grinade, tyckte inte alls om att detta. Det ända som fick han lugn var att lägga han tätt intill mig och stryka lugnt över pannan. Så sov han gott sen tätt tätt intill mig. Vilket var super mysigt, men det tog ett bra tag innan jag kunde somna om. Tess missade allt, hon sov som en prinsessa trots Neo’s skön sång. Och väckarklocka klockan ringde ju i vanlig tid, så dagen har varit ett evigt gäspande.

Neo har sagt sin första 3 ords mening. Varje gång vi byter en bajs blöja så brukar han få slänga den ut på uppfarten. Neo tycker den ” leken ” är super kul. Hejdå bass ( bajs ) brukar vara standard repliken. Men så härom dan bytte jag en blöja på Tess och Neo ville självklart slänga den, så när han kastat i väg den så vinkar han glatt och säger Hejdå Tess bass! Åh så gulligt mammahjärtat gjorde trippel volter. Nu börjar det komma ord. Han försöker med nya ord hela tiden nu.
En dålig sak han kommit på är att klättra ur sin säng. Så vissa kvällar är de ett evigt spring fram och tillbaka. Och ikväll är en sånn kväll tydligen Suck! Blir väl bra snart, hoppas jag.

20140108-215434.jpg

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera